Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tic Tac Toe

Ez egy klasszikus 3x3-as pályán játszható amőba. A lényegét gondolom mindenki ismeri, de aki nem annak röviden. Első lépésként, húzhatsz valahova egy X-et. Utána az ellenfél jön aki lerakhat egy kört. A lényeg, hogy átlósan, vízszíntesen, vagy függőlegesen három jeled kerüljön egymás mellé. Ekkor nyertél. Játszhatod a gép ellen és a haveroddal kétszemélyesen is!

0 Tovább

Karácsonyi lámpák, logikai játék

Ebben a logikai játékban egy karácsnyi lámpasort látsz. Mindegyik lámpa más színű. Sorra villannak fel a lámpák egymás után és neked meg kell jegyezned a sorrendet és újra lejátszanod a kombinációt. A játékban előrehaladva egyre több lámpa villan fel egy hullámban így megjegyezned is sokkal nehezebb lesz a sorrendet. A logikai játék grafikája nem olyan nagy eretsztés viszont maga a játék szórakoztató!

0 Tovább

Sakk logikai játék

A sakk az egyik legősibb logikai játék, amely a stratégiai játékok típusába is besorolható. A szabályok már évszázadok óta ismertek, és pontos kialakulásának körülményeit nem ismerjük. Az viszont biztos, hogy ezt az ősi játékot egyes uralkodók a hadvezéreiknek kötelezővé tették, mert úgy gondolták, hogy a harctéri taktika alapvető lépései elsajátíthatóak belőle. Van benne némi igazság!

0 Tovább
12
»

Logikai játékok

blogavatar

A logikai játékok igazán szuper kis szórakozást kínálnak mindenkinek aki szereti a vérbeli agytornát. Ha kihívásokat keresel és tesztelni szeretnéd az iq-d akkor a logikai játékok ebben remek partnernek bizonyulhatnak. A legősibb logikai játék a sakk, de persze itt nem csak azt fogsz találni!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek